St. Konijnenopvang Knaller is een opvang in Breda welke wordt gerund door Solange Koziol en verder volledig draait op het werk door vrijwilligers. De opvang vangt afgestane en gevonden konijnen op en voorziet in de medische zorg die de konijnen nodig hebben. Gezonde konijnen mogen (als ze oud genoeg zijn) opzoek naar een definitief thuis met een vriendje of vriendinnetje. Alle rammen worden gecastreerd voordat ze geplaatst worden om overpopulatie en inteelt te voorkomen.

Naast de zorg voor de konijnen die bij de opvang binnen komen wil de stichting ook graag op een hoger niveau iets betekenen voor konijnen. Derhalve geven ze voorlichting op de opvang, bezoeken ze evenementen om voorlichting te geven en werken ze samen met andere organisaties zoals De dierenbescherming, Stichting Dierenlot, Stichting Bunnybin en Stichting konijnenbelangen.


Sinds december 2014 ben ik als vrijwilliger betrokken bij Stichting Konijnenopvang Knaller en ondersteun ik Solange bij het maken van een nieuwe  website en het benodigde drukwerk voor de opvang.

Creatieve Daantje

Knaller

St. konijnenopvang Knaller

PortfolioPortfolio_Knaller.html
HomeHome.html
TekenenTekenen.html
Algemene DTPAlgemene_DTP.html
SchilderenSchilderen.html
KaartenKaarten.html

Knaller

ContactContact.html
LinksLinks.html